Visa kurser.se som: Mobil

Saxofon, fortsättning nivå 4-5

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2019-09-11 17:45
2 800 SEK

Info om Saxofon, fortsättning nivå 4-5

Saxofonens ton kan vara glödande sensuell eller kall och kylig. Gehörsspel, improvisationsövningar och spel efter noter.

Innehåll och mål
Vi fortsätter med gehörsspel, improvisationsövningar och spel efter noter. På lektionerna varvar vi teknikövningar, melodispel och komp, och har garanterat roligt tillsammans!

Upplägg
Vi spelar i grupp, och anpassar nivå och takt efter gruppens behov. Berätta gärna vad du tycker om för musik och vad du har för drömmar kring ditt spelande. Vi träffas en gång per vecka, och du får ut mer av kursen om du avsätter tid för att öva hemma mellan gångerna.

Förkunskaper
Du bör ha viss notvana och instrumentkännedom, två-tre terminers förkunskap eller motsvarande. Vi har flera olika nivåer på grupperna, och din utveckling är individuell. Gruppindelning sker i samråd med ledaren.

Är du ny i gruppen vill vi gärna att du berättar vid din anmälan hur mycket du spelat tidigare, om du spelar något annat instrument och om du kan noter.

Kursledare
Ewa Carlson är erfaren kursledare och saxofonist. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/meodisk utveckling.

Kursmaterial
Material sammanställt av läraren med utgångspunkt i gruppens behov.

Utvecklingsmöjligheter
När kursen går mot sitt slut kommer du att erbjudas en fortsättningskurs på lämplig nivå. Din utveckling är individuell, och påverkas av om du spelar andra instrument sedan tidigare och hur mycket tid du kan lägga på att öva.

Bra att veta
Du har med dig din egen saxofon. Både alt- och tenorsax går bra. Det går att hyra sax bland annat på Blåsspecialisten Jonas Näslund AB på Wallingatan 35, tel 08-411 29 29 eller hyra/köpa hos Selma Music i Uppsala http://www.selmamusic.se/instrumentuthyrning.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Saxofon, fortsättning nivå 4-5.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Saxofon, fortsättning nivå 4-5!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner