Visa kurser.se som: Mobil

Sång, enskild undervisning

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2020-02-11 13:45
3 900 SEK

Info om Sång, enskild undervisning

Grundläggande sångteknik för både nybörjare och avancerade sångare. I enskild sång arbetar du efter dina egna förutsättningar och önskemål, i den genre som passar dig bäst.

Upplägg
Varje lektion är 30 minuter, ni träffas samma tid på tisdagar, varje vecka under tio veckor. Ange önskad tid när du anmäler dig. Din lärare informerar dig om ni ska ta lov eller ej. Du får arbeta med sångövningar individuellt anpassade efter dina behov, och du väljer själv vilka sånger du vill arbeta med.

Förkunskaper
Såväl nybörjare som avancerade sångare är välkomna.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du kommer överens med din kursledare allt eftersom, och du tar i första hand själv med dig en förinspelad musikbakgrund till det du vill sjunga. Du hittar lätt på nätet, och det går bra att ta med i din telefon. Är du osäker på tekniken hjälper dig kursledaren vid första tillfället.

Utvecklingsmöjligheter
Din utveckling är individuell och du kan fortsätta till avancerad nivå. Vi har också flera typer av sångundervisning i grupp och i körform.

Bra att veta
Ange önskad undervisningtid när du anmäler dig.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sång, enskild undervisning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sång, enskild undervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner