Visa kurser.se som: Mobil

Ryska termin 6 A2

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Distans
20 timmar
2 295 SEK

Info om Ryska termin 6 A2

En fortsättningskurs i ryska för dig som har studerat språket i fem terminer i studiecirkel.

Vid rekommendation om fortsatt social distansering även i vår kommer vi att genomföra kursen på distans i realtid med plattformen Teams.

Förkunskaper
Fem terminer i studiecirkel, ca 100 studietimmar, eller motsvarande kunskaper.
Du kan läsa meningar och fraser, kan hälsa och presentera dig, dvs. berätta om ditt jobb, dina fritidsintressen, vad du gillar osv.

Innehåll
Vi börjar med repetition och fortsätter sedan att lära oss ord och uttryck som är bra att kunnna under en resa i rysktalande land.

Målet är att du får ett större ordförråd och att du lär dig mer om ryska i vardagslivet, t.ex. hur man kan fråga efter vägen, tala om Europas länder och huvudstäder. Du övar kommunikation och lär dig nya ord och fraser samt grammatik (dåtid, tisduttryck, ordningstal).

Kursledare
Victoria Wettergren har ryska som sitt modersmål och är utbildad språkpedagog. Hon har undervisat i ryska på Medborgarskolan sedan slutet av 90-talet.
 Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursbok
”Matryoshka” thematic exercises in spoken Russian level 1. Kan köpas på Ferdosi/Studium bokhandel (25 %), Karlavägen 4, Akademibokhandeln eller på www.bokus.com. Ha kallelsen till hands för rabatt.

Nivårådgivning
Om du redan har lite förkunskaper i ryska kom och träffa vår kursledare för att hitta den rätta kursen för dig. Ring 010-157 63 61 och boka en tid eller om du vill göra dina anmälan via vår hemsida www.medborgarskolan.se/stockholm

Bra att veta
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com. I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10 % rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ryska termin 6 A2.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ryska termin 6 A2!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner