Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
1 195 SEK
Kommande starter
Stockholm
2019-09-29 10:00  
1 195 SEK
2019-10-27 10:00  
1 195 SEK
Läs mer och boka
Info om #Education#

Info om Pröva Raw food

Lär dig laga raw food. Ett enkelt och supergott sätt att få i sig all den näring kroppen behöver!

Raw food är en av de snabbast växande hälsomattrenderna i västvärlden! Tack vare att Raw food är enkelt att tillaga, går snabbt att göra och är ett supergott sätt att få i sig all den näring ens kropp behöver dagligen passar det perfekt i vår samtid.

Innehåll
Vi lagar Raw food som kommer att räcka i 2 hela dagar. Vi gör frukostar, luncher, middagar och desserter! Vi lagar rätter som raw tacos, smarriga smoothies och supernyttiga brownies.

Upplägg
Kursdeltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med stor gemensam måltid av allt vi lagat!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Engdahl är mycket erfaren inom hälsoområdet. Han har forskarexamen från Falmouth University, ger återkommande kurser i hälsosam matlagning i Stockholmsregionen och han står många timmar varje vecka hemma i köket och lagar mat till sig själv, familj och vänner! Läs mer på www.rawness.se/blogg/rawfoodmannen

Kursmaterial
Du får ett recepthäfte som innehåller alla de rätter vi kommer att laga, samt en härlig doggybag av de läckerheter som blir över. Kostnader för råvaror, recept och material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många andra spännande matkurser att välja mellan, se vår hemsida.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pröva Raw food.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pröva Raw food!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner