Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Prova på: Kreativt skrivande

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Norrtälje
3 timmar
2020-08-24 10:00
280 SEK

Info om Prova på: Kreativt skrivande

Frigör författaren inom dig! En lustfylld inspirationsdag fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Innehåll och mål
Oavsett om du vill skriva självbiografiskt eller fiktivt gäller det att hitta lusten i skapandeprocessen. Vi arbetar bortom tankar om prestige, rätt och fel. Under kursens gång får du tips för att utveckla de tips för att t egna skrivandet. Vi gör massor av roliga skrivövningar tillsammans på plats och du får hjälp att se din texts potential och utvecklingsmöjligheter.

Upplägg
Vi gör korta och längre skrivövningar som bygger på till exempel associationer, minnen och att skriva intuitivt. 

Kursen är planerad som klassrumskurs. I det fall förutsättningarna för att hålla klassrumskurser förändras pga Covid-19 kan kursen komma att flyttas över till distanskurs i realtid. Det innebär att kursen genomförs på samma dag och tid som angivits, men att du deltar via din dator, mobiltelefon eller surfplatta

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad, verksam skrivpedagog och coach i litterärt kreativt skrivande med kursverksamhet i Norrtälje, Stockholm och Uppsala.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial. Ta bara med papper och penna eller egen dator om du föredrar att skriva på den.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova på: Kreativt skrivande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prova på: Kreativt skrivande!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner