Visa kurser.se som: Mobil

Prova naturviner

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2020-03-12 18:00
1 195 SEK

Info om Prova naturviner

Tillsatsfria naturviner får allt större plats på vinhyllan. Vad är naturvin egentligen, hur smakar det, var hittar man det?

Naturviner är viner producerade utan tillsatser och långa innehållsförteckningar, på druvor odlade gifter och konstgödning. Lär känna skillnaden mellan naturviner och biodynamiskt odlade druvor. Jämför med traditionell odling och tillverkning. Vad kännetecknar de olika odlingssätten och hur ser produktionen ut i Europa och världen. Med teori om förutsättningar och tekniker och med provsmakning av 5 olika orange och röda viner. Med smakbitar till.

Kursledare

Peter Streijffert är författare, kock, odlare och föreläsare. Författare till prisade böckerna Smak (2016) och Vego&Vin (2017) och nu senast Odla i stan 2019 - alla utsedda till årets kokböcker mat&dryck i kombination,  Peter var utsedd av FOBO till Årets Guldgrävare 2013 Han är ansvarig för Hammarbys Klimatpositiva odling. Peter arbetar även på Systembolaget och har mycket koll.
 
Bra att veta Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

 

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova naturviner.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prova naturviner!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner