Visa kurser.se som: Mobil

Privatlektion med din valp

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2022-02-16 18:00
795 SEK

Info om Privatlektion med din valp

Behöver du och din valp egentid med ett proffs?

Har du skaffat hundvalp och har frågor kring vad du bör träna på de allra första veckorna? Du kanske vill veta vad du ska göra när valpen inte vill gå, när den biter i byxorna eller hur du ska få valpen rumsren. Här kan du boka en timmes privatlektion med en erfaren hundkursledare, kanske inför att ni går en längre valpkurs eller bara för att komma igång med ert liv ihop.

Upplägg

Under lektionen svarar kursledaren på dina frågor och ger lite tips på vad du kan träna på fram till valpkursen. I första hand bokar du en timme, men finns det behov av mer tid så går det även att boka in fler tillfällen med ledaren.

Du kan välja mellan att ses utanför hundrastgårdarna i Rålambshovsparken på Kungsholmen eller i Högalidsparken på Södermalm. 

Ledare

Elin Sjödin har mångårig erfarenhet av att leda hundkurser. Hon är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben och har studerat på Sveriges Lantbruksuniversitet där hon bland annat har läst Hund: avel, utfodring och hälsa. Hon har även studerat Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du fortsätta att träna med din hund? Vi erbjuder flera olika hundkurser med olika fokus - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Privatlektion med din valp.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Privatlektion med din valp!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner