Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Om att skriva: Annika Norlin. Föreläsning i samtalsform

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2020-10-08 18:30
290 SEK

Info om Om att skriva: Annika Norlin. Föreläsning i samtalsform

En kväll med Annika Norlin där vi talar om skrivprocessen. Många känner till Annikas musik som hon presenterar med artistnamnen Säkert! och Hello Saferide.

En kväll med Annika Norlin där hon delar med sig av tankar, tips och reflektioner kring sitt skrivande. Många känner till henne som musiker under artistnamnen Säkert! eller Hello Saferide, men Annika skriver också skönlitterärt. Hör henne berätta om sitt förhållande till skrivprocessen.

Lokal
Föreläsningar och författarkvällar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen.

Bra att veta
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer har kvällen flyttats fram från april till den 8/10 2020. Redan köpt biljett gäller.

Som deltagare är du välkommen att delta i samtalet, skicka gärna in dina frågor i förväg till info.sthlm@medborgarskolan.se.

Författarkvällen pågår ca två timmar inklusive paus.

"Om att skriva" har blivit ett återkommande inslag i Medborgarskolans utbud. Tidigare har vi bland annat fått ta emot mycket uppskattade besök av Karolina Ramqvist, Lena Andersson, Jonas Hassen Khemiri, Sara Stridsberg, Sofi Oksanen, Majgull Axelsson, Carl Johan Vallgren, John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide.

Vänligen observera att anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas/krediteras därför ej vid avanmälan. Anmälan sker via vår samarbetsparner Nortic.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Om att skriva: Annika Norlin. Föreläsning i samtalsform.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Om att skriva: Annika Norlin. Föreläsning i samtalsform!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner