Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2022-09-03 10:00
1 295 SEK

Info om Mystery box

Mystery box har blivit trendigt tack vare Master chef. På denna kurs kommer du få möjlighet att arbeta kreativt med livsmedel och utmana dina matlagningsfärdigheter. Vi börjar med en genomgång i köket där alla får information om grundtekniker, smakkombinationer, upplägg och övriga tips.

 

Innehåll

På denna kurs kommer du få möjlighet att arbeta kreativt med livsmedel och utmana dina matlagningsfärdigheter. Vi börjar med en genomgång i köket där alla får information om grundtekniker, smakkombinationer, upplägg och övriga tips. Alla deltagare får sedan en "hemlig" låda med noggrant utvalda ingredienser som ska användas till att skapa en maträtt och låta kreativiteten flöda!

 

Upplägg

Deltagarna arbetar individuellt och guidas av kursledaren. Efter genomgången i köket börjar vi med matlagningen. När vi är klara presenterar alla sina rätter och kursledaren ger individuell feedback. Vi avslutar med en gemensam middag.

 

Förkunskaper

Alla intresserade är välkomna!

 

Kursledare

Gaja Dudkiewicz B.Sc., MiB.

studerat på Umeå Universitet där hon fick sin Filosofie Kandidatexamen inom Måltids- och restaurangvetenskap med inriktning Gastronomi samt César Ritz Colleges i Schweiz där hon fick sin Masters diploma inom International Business in Culinary Management. Gaja har jobbat och gästspelat som kock både i Sverige och utomlands samt som föreläsare (bl.a på Umeå Universitet), kursledare och internationell restaurangkonsult. Hon brinner för att tillämpa vetenskapligt, teknologisk och gränsbrytande tillvägagångssätt i sitt arbetssätt både i restaurangkök och hemmakök samt har stor passion för matens kemi, molekylär gastronomi och digital gastronomi.

 

Kursmaterial

Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften.

 

Utvecklingsmöjligheter

 Se vårt övriga kursutbud på hemsidan. Läs om Gaja här. https://www.medborgarskolan.se/var-varld/mat-och-dryck/gastronomisk-mat/

 

Bra att veta

Meddela eventuella allergier vid bokning.

 

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mystery box.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mystery box!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner