Visa kurser.se som: Mobil

Munspel – rock, blues och country, nybörjare

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
18 timmar
2019-09-10 19:30
2 820 SEK

Info om Munspel – rock, blues och country, nybörjare

Lär dig spela munspel!

Innehåll och mål
Vi börjar med grundläggande andnings- och spelteknik, tonböjning, tungblockering, komp- och solostrukturer. Vi spelar i grupp, och anpassar nivå och takt efter gruppens behov.

Berätta gärna vad du tycker om för musik och vad du har för drömmar kring ditt spelande. Vi träffas en gång per vecka, och du får ut mer av kursen om du avsätter tid för att träna hemma mellan gångerna. På lektionerna varvar vi teknikövningar med melodispel och komp, och har garanterat roligt tillsammans!

Förkunskaper
Det här en nybörjarkurs, du behöver inga förkunskaper. Vi försöker att anpassa nivån efter gruppens behov, och det därför bra om du redan vid anmälan berättar om du spelat eller spelar något annat instrument, om du prövat munspel tidigare och om du kan noter. Du får vara beredd på att öva mellan gångerna.

Kursledare
Mikael Fall är en av Sveriges få utbildade munspelspedagoger. Han är också erfaren musiker och kompositör. Hösten 2013 utsågs han till världsmästare vid en internationell munspelsfestival.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ett diatoniskt munspel i C-dur samt kompendium framtaget av kursledaren ingår i kursavgiften.

Utvecklingsmöjligheter
När din kurs går mot sitt slut får du erbjudande om en fortsättningskurs med motsvarande upplägg.

Bra att veta
Du som går en instrumentkurs i grupp har möjlighet att boka på en extra privatlektion om 30 minuter i anslutning till kursen. Bra om du missat en gång, om du tyckt något var knepigt och vill ha lite extratid, eller om du har något eget projekt du vill ha feedback på. Lektionen bokar du genom din kursledare, pris 395 kr/gång.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Munspel – rock, blues och country, nybörjare.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Munspel – rock, blues och country, nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner