Visa kurser.se som: Mobil

Måleri - Olika tekniker - för nybörjare och fortsättare

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Norrtälje
20 timmar
2021-02-08 18:30
1 795 SEK

Info om Måleri - Olika tekniker - för nybörjare och fortsättare

Här han du en unik möjlighet att prova på olika måleritekniker - teckning, olja, akryl eller akvarell i en och samma kurs.

Du behöver inte välja - här kan du prova dig fram vad som passar just dig inom måleri. Både för nybörjare och erfarna.

Innehåll
Vi arbetar med färg, form, ljus och komposition. Vi kommer att göra gemensamma och enskilda studier där vi övar upp seendet och förmågan att uttrycka sig i färg och form. Vi går igenom olika motiv inom konsten för att träna målerirtekniker, färgteori och materialets egenskaper.

Upplägg
Du som är nybörjare får lära dig ett grundläggande och enkelt sätt att måla. Har du redan viss kunskap bygger du vidare på den.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Denna kurs riktar sig både till nybörjare och till dig som tidigare målat. Kursledaren kommer att anpassa undervisningen till varje kursdeltagare.

Kursledare
Kursledare är vår skicklige och omtyckta ledare Ulf Holmberg som är konstnär.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Medtag block, teckningsmaterial och duk att måla på, samt färger (akvarell, akryl eller olja). Du kommer att få information och tips från kursledaren angående kompletterande material vid första tillfället.

Utvecklingsmöjligheter
Alla kurser inom teckning och målning som hjälper dig att utveckla ditt personliga uttryck. Inom Medborgarskolan finns olika möjligheter att utvecklas inom måleri - se vidare här på vår hemsida.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

OBS! Vid fler än sex deltagare kommer lokalen att flyttas till Rodengymnasiet. Detta för att man ska kunna hålla tillbörligt avstånd.

Rabatt hos Bokus
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 5% på www.bokus.com. I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måleri - Olika tekniker - för nybörjare och fortsättare.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måleri - Olika tekniker - för nybörjare och fortsättare!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner