Måleri Norrtälje - Oljemåleri för nybörjare och vana

Längd
32 timmar
Pris
2 660 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
32 timmar
Pris
2 660 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Måleri Norrtälje - Oljemåleri för nybörjare och vana

Lär dig grunderna i oljemålning: skissteknik, material-, färg-, formlära och bildkomposition. Om du är intresserad av att måla i akryl eller akvarell går det också bra! I denna grupp är vi både nybörjare och erfarna i trevlig samvaro.

Innehåll
Vi arbetar med färg, form, ljus och komposition. Vi kommer att göra gemensamma och enskilda studier där vi övar upp seendet och förmågan att uttrycka sig i färg och form. Vi går igenom olika motiv inom konsten för att träna måleritekniker, färgteori och materialets egenskaper.

Upplägg
Vid varje kurstillfälle introduceras en ny övning och genomgång av denna. Den individuella takten kan dock variera något så övningarna anpassas därefter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Ulf Holmberg är konstnär och har lett kurser i måleri i Medborgarskolans regi i många år. Ulf formar sina kurser efter kursdeltagarna. Alla får sin beskärda del, nybörjare som mer vana konstnärer.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Medtag eget material: olje- eller akrylfärg, penslar och palettknivar, duk/träpannå. Om du är osäker, behöver du inte ta med allt till första tillfället. Men tag med något så du kan komma igång, sedan kommer du få mer information under första kurstillfället så att du lättare vet vad du ska ta med till nästa tillfälle.

Utvecklingsmöjligheter
Alla kurser inom teckning och målning hjälper dig att utveckla ditt personliga uttryck. Inom Medborgarskolan finns olika möjligheter att utvecklas inom måleri - se vidare här på vår hemsida.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln:
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Måleri Norrtälje - Oljemåleri för nybörjare och vana och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.