Inga recensioner än

Landa i nuet

Längd
3 timmar
Pris
250 SEK
Nästa kurstillfälle
31 maj, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
250 SEK
Nästa kurstillfälle
31 maj, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Landa i nuet

Tillbringa en skön stund i naturen med vår skogsguide

Bryt vardagens stress och skrollande bland sociala medier med att under 2 timmar landa i nuet i skogen. Vi utforskar våra sinnen och gör övningar för att du ska få en chans till återhämtning och bara få vara.

Upplägg

Vi tillbringar en stund i skogen tillsammans, under ledning av vår erfarna skogsguide. Plats: Judarnskogen i Bromma (vi samlas vid Ängbyplan tunnelbanestation kl.18:30).

Förkunskaper

Du är välkommen som du är.

Ledare

Bonnie Lillehammer är skogsguide, livscoach och Ur och Skur pedagog med flerårig erfarenhet av arbete inom barnomsorg och fritidssektor. Hon brinner för att hjälpa andra att utvecklas och hitta sitt driv. Att se naturens positiva och lugnande inverkan på barnens utveckling motiverade henne att även arbeta med vuxna i naturen. Hon anordnar vandringar, kurser och aktiviteter utomhus. 

Utvecklingsmöjligheter

Vi har flera kurser inom kropp & hälsa - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Landa i nuet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.