Visa kurser.se som: Mobil

Kreativt skrivande fördjupning

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Norrtälje
20 timmar
2021-04-26 10:00
2 250 SEK

Info om Kreativt skrivande fördjupning

Vi arbetar vidare med våra texter med samma upplägg som grundkursen. Vi har prestigelösa inspirationsövningar på plats, pratar olika tematik, mycket uppläsning för gemenskap, igenkänning och tillit utan att döma, boktips samt textsamtal/respons kring våra texter vid varje träff.

Innehåll och mål
Oavsett om du vill skriva självbiografiskt eller fiktivt gäller det att hitta lusten i skapandeprocessen. Vi arbetar mycket med våra egna och varandras texter med syftet är att öva upp förmågan att se varje texts potential, styrkor och utvecklingsmöjligheter 

Upplägg
Under denna kurs jobbar vi vidare med fördjupande respons för att föra den enskilda skrivprocessen framåt efter var och ens förutsättningar och behov, med hjälp av ett tillåtande tryggt gruppklimat. Deltagarna skickar in texter och läsa varandras alster mellan varje kurstillfälle till utsatt deadline. Vi bildar sedan fasta tvärgrupper/läsgrupper (max 4 pers/grupp) för textsamtal med vägledd positiv respons på plats. 

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad, verksam skrivpedagog och coach i litterärt kreativt skrivande med kursverksamhet i Norrtälje, Stockholm och Uppsala.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial. Ta bara med papper och penna eller egen dator om du föredrar att skriva på den.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativt skrivande fördjupning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kreativt skrivande fördjupning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner