Visa kurser.se som: Mobil

Kransbandstextning, florist

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
6 timmar
2021-03-08 18:30
1 595 SEK

Info om Kransbandstextning, florist

Att texta vackra band till begravningsbinderier är en anrik konstform. Kom på kurs och lär dig. Två kurstillfällen.

I denna kurs får du lära dig olika textstilar för begravningsband och med pennor i olika bredder samt skuggteknik.

Vi börjar att öva på papper för att sedan gå över till begravningsband. Du får lära dig placering, frasering och hur man sätter fast banden på ett säkert sätt på binderierna. Vi börjar med teori, men mycket fokus ligger på praktiska övningar i steg för steg i egen takt. Denna kurs riktar sig till absoluta nybörjare som vill lära sig grunderna i kransbandstextning.

Upplägg
2 tillfällen då vi arbetar både praktiskt och teoretiskt, fast tyngdpunkten ligger på praktiskt arbete. Här får du arbeta med papper och pennor och vackra band  och öva på att skriva kalligrafi. Du går hem med ett gediget kurskompenidum efter kursens slut. Tänk gärna på att bära oömma kläder. Vi ses mån 8/3 & mån 22/3, båda gångerna kl 18.30-20.45.

Kursmaterial 
I avgiften ingår allt material som används. Pennor ingår att ta med hem.

Kursledare 

Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Hon innehar yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Jezzica har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram @floristdiary                                                                                                                                                                                     

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
I avgiften ingår allt material används.

Utvecklingsmöjligheter Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan Floristutbildning steg 1, No floral foam kurser och olika fortsättningskurser. Du kan också välja bland många kortare inspirationskurser.

Bra att veta

Med tanke på rådande omständigheter, så att vi alla ska känna oss så trygga som möjligt har vi på Medborgarskolan sett över och ändrat vissa rutiner runt  bl a städ och storlekar på grupper mm. Läs mer på länken och känn dig välkommen.

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/ortssidor/medborgarskolan-stockholm/information-om-coronaviruset-och-overgangen-till-distansundervisning/

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kransbandstextning, florist.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kransbandstextning, florist!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner