Visa kurser.se som: Mobil

Klimatsamtal - studiecirkel om en rättvis klimatomställning

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Distans
10 timmar
2022-09-05 18:30
0 SEK

Info om Klimatsamtal - studiecirkel om en rättvis klimatomställning

Genom studiecirkeln Klimatsamtal lär du dig hur du kan vara en del av lösningen av klimatkrisen tillsammans med andra.

Upplägg för Klimatsamtal

Under fem tillfällen kommer du, tillsammans med de andra i din studiecirkel, att vända och vrida på frågor kopplade till klimatomställningen. Du kommer att lära dig mer om bakgrunden till klimatkrisen, hur den påverkar oss och hur vi alla kan vara en del av lösningen.

Ingen får komma i kläm när vi ställer om samhället. Det gäller globalt och det gäller i Sverige. Här kan vi alla vara med och påverka. Vi formar framtiden tillsammans.

Klimatsamtal har skapats av den oberoende tankesmedjan Global Utmaning, som en del av Klimatagendan – Sverige ställer om, med finansiering av Postkodsstiftelsen. Kurshandledningen har tagits fram av Spilloteket.

Läs mer om Klimatagendan här.

Praktisk information

Du kan starta studiecirkeln tillsammans med dina kollegor, grannar, vänner, din förening eller familj. Anmäl intresse via hemsidan så hör vi av oss om hur ni går tillväga för att komma igång.

För att gå Klimatsamtal med cirkelledare från Medborgarskolan så anmäler du dig på hemsidan så hör vi av oss när det är tillräckligt många anmälda för att starta.

Obs! Startdatumet är inte det datum som kommer att bli. Vi återkommer med datum och tid när tillräckligt många är anmälda. Förhoppningsvis kan studiecirkeln komma igång under hösten 2022. Studiecirkeln kan ske fysiskt på plats i Stockholm, Lidingö eller i Sollentuna eller på distans via webbplattform.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klimatsamtal - studiecirkel om en rättvis klimatomställning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klimatsamtal - studiecirkel om en rättvis klimatomställning!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner