Kinesiska för nybörjare

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2 275 SEK Momsfri

Info om Kinesiska för nybörjare

Drömmer du om att besöka Kina, att kunna byta några ord med personer du möter på resan? Eller jobbar du i en bransch som har kontakter med Kina och behöver kunna kommunicera med leverantörer eller liknande? Lär dig ord och uttryck och förverkliga dina drömmar! Mei wenti!

Innehåll
En grundkurs i kinesiska för nybörjare. Kursen ger dig ett smakprov på hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Du får även inblick i den fascinerande kulturen. Tonvikten ligger på det talade språket.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

KursledareDet är något speciellt med våra kursledare...!Bai-Hua är utbildad universitetslärare i kinesiska/litteraturvetenskap från Nanjings pedagogiska universitet och har undervisat studenter på lärarhögskolan i Nanjing i 7 år.
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Kursbok: "Kinesiska 1" av Tin Chau Tsui och Meisang Wang Fredmark. ISBN9789147091867.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com. Rabattkoden får du i din kallelse.
Bra att vetaAlla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Intresserad av Kinesiska för nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kinesiska för nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner