Visa kurser.se som: Mobil

Keyboard, fortsättning - barn/ungdom 7-10 år

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
10 timmar
2020-02-08 12:00
1 960 SEK

Info om Keyboard, fortsättning - barn/ungdom 7-10 år

Gruppundervisning som blandar musikteori och notspel med praktiska övningar. Vi går igenom dur- och mollackord, enkla kompfigurer och grunder för notläsning. Vi spelar i olika musikstilar. Barn/ungdom 7-10 år.

Upplägg
Barn/ungdom 7-10 år. Vi spelar i grupp, och anpassar nivå och takt efter gruppens behov. Du får lära känna keyboarden och dess möjligheter och snabbt komma vidare i ditt spelande. Berätta gärna vad du tycker om för musik och vad du har för drömmar kring ditt spelande. Vi träffas en gång per vecka, och du får ut mer av kursen om du avsätter tid för att träna hemma mellan gångerna. På lektionerna varvar vi teknikövningar, melodispel och komp, och har garanterat roligt tillsammans!

Förkunskaper
Den här kursen vänder sig till dig som spelat en-tre terminer tidigare.

Din utveckling är individuell och när du gått en termin kan du välja om du vill gå nivå 2 eller nivå 2-3. Vi har flera olika grupper och nivåer och du bör redan vid din anmälan berätta om du spelar eller har spelat något annat instrument, om du kan noter, om du tidigare försökt lära dig spela keyboard men tyckt det var svårt, eller om du spelar eller har spelat piano.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Din kursledare sammanställer material anpassat efter gruppen. Beroende på gruppsammansättningen tas sedan beslut om ni också ska köpa en kursbok.

Utvecklingsmöjligheter
När kursen är slut kommer du att erbjudas en fortsättningskurs med liknande upplägg.

Bra att veta
Uppehåll lördag 29/2 och 11/4.
Du bör ha tillgång till keyboard hemma så du kan öva mellan lektionerna.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Keyboard, fortsättning - barn/ungdom 7-10 år.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Keyboard, fortsättning - barn/ungdom 7-10 år!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner