Visa kurser.se som: Mobil

Japanska termin 7

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2019-09-25 19:15
2 095 SEK

Info om Japanska termin 7

Fortsättningskurs i japanska.

Japan är ett land som fascinerar folk i alla åldrar. Är du nyfiken på sushi, manga, ikebana, origami eller japanska språket?
I Sverige har intresset länge varit stort bland barn, tonåringar och vuxna för att lära sig japanska för att kunna ta del av den spännande och så annorlunda kulturen.
Många planerar att studera eller arbeta i Japan och då är det oerhört värdefullt att ha språkkunskaper med i bagaget.

I våra grundkurser lär du dig hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Tonvikten ligger dock på det talade språket.

En fortsättningskurs för dig som har studerat japanska i ca 120 studietimmar.
Kursen är för dig över 16 år.

Innehåll
Vi har fokus på att träna japanska muntligt med varandra, fortsätter lära oss grammatik, tränar läsning och skrivning, lär oss nya kanji.

Vi följer kursboken Genki II.

Förkunskaper
Du ska kunna läsa hiragana och katakana och kunna grundläggande grammatik, du kan böja verb och adjektiv i kort-form, samt te-form.

Kurslitteratur
Gruppen repeterar och fördjupar sig i grammatiken med grundboken och ledarens eget material. Fortsätter i Genki II som gruppen började med under hösten 2018.

Kurledare
Shiori Yukie har examen i Kommunikation och kultur från Otsuma Women’s University. Hon har även en lärarutbildning i japanska som främmande språk från Human Academy i Tokio.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Inplaceringstest
Är du osäker på dina förkunskaper? Kom och träffa en av våra kursledare. Anmälan kan du göra på nätet eller ring 010-157 63 61.

Bra att veta
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com.

I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10 % rabatt på böcker (gäller inte kurslitteratur), papper och kontorsvaror.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska termin 7.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska termin 7!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner