Japanska termin 2 barn och unga 10-15 år

Längd
20 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
7 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
7 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Japanska termin 2 barn och unga 10-15 år

Kurs i japanska för barn som är intresserade av språket och allt annat som har med Japan att göra: manga, animé, musik osv.

Kursen riktar sig till barn/ungdomar i åldern 10-15 år som är intresserade av Japan, dess språk och kultur med manga, animé, musik osv.

Innehåll

Detta är fortsättningen på nybörjarkurs för japanska, 16-20 studietimmar.

Kurslitteratur

Kostnad för kurslitteratur tillkommer

Kursledare

Carolina Lindström har en Master i Asienstudier på heltid. Hennes uppväxt präglas av intresset för Japan och dess kultur,. Hon har assisterat professorer inom akademiska sammanhang där hennes ansvarstagande har inkluderat kursupplägg, lektionsinnehåll samt vara behjälplig under föreläsningar, seminarier och internationella konferenser, samt att ta hand om japanska gäster under deras vistelse i Stockholm.
Carolina är djupt intresserad av den japanska kulturen, historian och språket samt populärkulturen.   Det är något speciellt med våra ledare...
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus.com och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Japanska termin 2 barn och unga 10-15 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.