Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Japansk mat - Sofistikerad mat med fisk, skaldjur och grönsaker.

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2020-09-18 18:00
1 195 SEK

Info om Japansk mat - Sofistikerad mat med fisk, skaldjur och grönsaker.

Laga japansk mat på kurs! För nybörjaren i köket eller för dig som testa andra råvaror och kryddsättningar! Vi lagar några utvalda japanska rätter tillsammans.

Säkert tänker du på sushi om det handlar om japansk mat. Men köket är så mycket mer. Vanliga råvaror i japansk mat är kokt ris, fisk, skaldjur och grönsaker. Enkel, sofistikerad och vällagad mat!

Innehåll                                                                                                                                                                                                 Vi lagar utvalda japanska rätter.

Upplägg                                                                                                                                                                                     Deltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avslutar med en gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska det sista av kärl och porslin.

Förkunskaper                                                                                                                                                                                     Alla är välkomna.

Kursledare                                                                                                                                                                                            Jonas Arbman har arbetat för Medborgarskolan i många år och är en otroligt uppskattad och duktig ledare och pedagog. Jonas vurmar särskilt för de asiatiska länderna samt länderna runt Medelhavet med det toscanska köket i topp. Även fisk och skaldjur hör till hans favoriter. I vårt utbud hittar du en mängd kurser med Jonas som ledare.

Kursmaterial                                                                                                                                                                                Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligher                                                                                                                                                           Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida.

Bra att veta                                                                                                                                                                                     Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japansk mat - Sofistikerad mat med fisk, skaldjur och grönsaker..

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japansk mat - Sofistikerad mat med fisk, skaldjur och grönsaker.!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner