Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Italienska - Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet - föreläsning via Skype på lätt italienska

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Distans
1 timme
2020-10-02 18:30
220 SEK

Info om Italienska - Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet - föreläsning via Skype på lätt italienska

"Om du inte kan komma till Italien just nu, hjälper jag dig att ta Italien hem till dig!

Under normala omständigheter jobbar jag som auktoriserad turistguide i Rom och i Norra Italien (vid Garda och Maggiore sjöar). För tillfället kan du tyvärr inte besöka Italien på riktigt, men du kan följa med mig ändå på några spännande onlineguidningar på lätt italienska.

Idag kan du följa med mig på en online-guidning i en av världens främsta konstsamlingar, skapade av påvar genom århundraden.

Lätt från ditt hem upptäcker du Vatikanstatens historia och samlingar med antika statyer, kartor, fresker och målningar. Guidningen avslutas i Sixtinska kapellet, påvens privata kapell och säte av påvevalet, för att beundra Michelangelos mästerverk med bl.a. Yttersta domen. 

Hälsningar

Chiara"

Bra att veta
Deltagarantalet är max 8 personer.
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar och liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska - Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet - föreläsning via Skype på lätt italienska.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska - Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet - föreläsning via Skype på lätt italienska!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner