Italienska termin 2 A1

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Italienska termin 2 A1

En fortsättningskurs för nybörjare i italienska.

Ciao! Gör slag i saken och förverkliga dina drömmar om Italien och dess underbara språk!
La vita è bella – Livet är underbart!

Innehåll
Gruppen tränar italienska muntligt i enkla, vardagliga situationer, lär sig nytt inom grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera.
Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i undervisningen.
Med kursboken tränar deltagarna dialoger i olika situationer tex på restaurang, affärer och stationer för att klara av enkla samtal under resa till Italien, få mer av möten med italienarna och den italienska kulturen.

Upplägg
Kursen omfattar 10 gånger à 2 studietimmar (en studietimme är 45 minuter).

Förkunskaper
Du har deltagit i en nybörjarkurs, på ca 20 studietimmar eller har motsvarande kunskaper. Du kan presentera dig själv: var du bor, vad du jobbar med. Du kan berätta vad du tycker om, kan ge en enkel vägbeskrivning.

Vi har gått igenom possessiva pronomen, artiklar, feminint/maskulint samt verben att ha, att vara, att tycka om.

Rådgivning
Om du är osäker på din nivå och vilken kurs du ska välja, kom och träffa en av våra kursledare för ett inplaceringstest. Du kan göra din anmälan på vår hemsida, www.medborgarskolan.se/stockholm. Glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61.

Du kan även testa dina kunskaper med nivåplaceringstestet som finns på vår hemsida: Nivåtest i Italienska.

Kurslitteratur
"Buon viaggio! 1" av Manuela Ruppel och Paola Eklund Braconi. Du kan köpa litteraturen på Ferdosi, Karlavägen 4, eller beställ den på www.bokus.com.

Kursledare
Ilaria Pedditzi är född och uppvuxen i Italien samt är legitimerad gymnasielärare. Italienska är hennes modersmål men hon pratar också svenska och engelska på daglig basis. Ilaria har flera års erfarenhet av att undervisa i ämnet italienska ungdomar och vuxna.
De flesta av våra lärare i italienska har språket som sitt modersmål. Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 7 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska termin 2 A1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.