Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Italienska - Brescia och Bergamo - föreläsning på lätt italienska via Skype

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Distans
1 timme
2020-11-15 19:00
220 SEK

Info om Italienska - Brescia och Bergamo - föreläsning på lätt italienska via Skype

Om du inte kan komma till Italien just nu, tar Chiara Martinetti Italien till dig!

Under normala omständigheter arbetar Chiara som auktoriserad turistguide i Rom och i norra Italien (vid Garda och Maggiore).

För tillfället kan du kanske inte besöka Italien på riktigt, men du kan följa med henne på några spännande online-guidningar på lätt italienska.

Brescia och Bergamo - kulturhuvudstäder år 2023
"Tyvärr blev provinserna Brescia och Bergamo världskända för att vara de mest drabbade italienska provinserna för Covid-19. Nu är det värsta över och Brescia och Bergamos borgmästare satsar stort på provinsernas enorma kulturarv och planerar att bli kulturhuvudstäder år 2023.

Är du redo att följa med mig på en resa i en region som turistmassorna inte har hittat? Brescia och Bergamo är perfekta för dig som vill ha kultur, underbara miljöer, sjöar, berg, fina städer och mysiga små byar, kända vindistrikt och fantastiska smakupplevelser. Du behöver inte ens packa. Du behöver bara njuta av vår gemensamma tid för att planera din nästa resa till Bergamo och Brescia.

Med vänlig hälsning

Chiara"

Bra att veta
Deltagarantalet är max 8 personer.
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar och liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska - Brescia och Bergamo - föreläsning på lätt italienska via Skype.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska - Brescia och Bergamo - föreläsning på lätt italienska via Skype!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner