Italiensk trerätterslunch med italiensk kock

Längd
5 timmar
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
9 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
9 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Italiensk trerätterslunch med italiensk kock

Res till Italien och lär dig laga en äkta italiensk trerätterslunch med italiensk kock, Buon appetito!

Innehåll

Res till Italien för en dag, Elena hjälper er att laga en äkta italiensk lunch från grunden med antipasto, primo och secondo. Hon kommer självklart att ta avstamp i den magiska matregionen Emilia Romagna ifrån vilken Elena härstammar. Många av de ingredienser som vi använder är ekologiska och säsongsanpassade. Tillsatser och konserveringsmedel är inte välkomna. Ni kommer att laga alla rätter från grunden med fina råvaror. Elena beskriver och visar tydligt de olika stegen. Avslutningsvis sitter vi ner och äter det som vi har tillagat och pratar och diskuterar om maten och tillagningen.Tveka inte att öva på dina italienska kunskaper under dagen.

Upplägg

Vi arbetar parvis. När vi är klara dukar vi fram det som lagats och vi njuter av en härlig äkta italiensk lunch tillsammans. Vi kommer att äta vid 13:30 tiden , det kan därför vara bra om ni äter något innan kursstart.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!


 
Kursledare

Elena Urtoller är en mycket duktig kock och har haft egen restaurang i Bologna i Italien. Elena kommer från Italien och regionen Emilia Romagna och har tillverkat äkta italiensk äggpasta nästan hela sitt liv. Det Elena inte vet om pasta är inte värt att veta. Elena är språklärare i Italienska vilket gör att man utan problem kan öva på sin Italienska medan man lär sig laga pasta. Vid sidan av sitt vanliga arbete har Elena under de senaste åren arbetat mycket med matlagningskurser och är väldigt uppskattad som ledare. Hon lär både ut matlagning och matkultur och historia.

 

Kursmaterial

Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften. Det är viktigt att ni meddelar eventuella allergier senast 4 dagar innan kursen.

Utvecklingsmöjligheter

Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida.

Bra att veta

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italiensk trerätterslunch med italiensk kock och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.