Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Inredning – kreativa och praktiska grunder

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
32 timmar
2020-09-03 18:15
3 450 SEK

Info om Inredning – kreativa och praktiska grunder

Förverkliga dina idéer och lär dig mer om inredning! Vi tecknar med perspektiv, arbetar med ritningar, (manuellt och digitalt) och collage. Du kommer att få teoretiska baskunskaper inom bland annat färg och ljus, och hur du kan använda dessa för att förverkliga dina designidéer.

Innehåll och mål
Kursen ger dig kunskap och inspiration om rumsgestaltning. Under kursen utvecklar du din kreativitet inom rums- och inredningsplanering.
Vi tecknar med perspektiv, arbetar med ritningar, moodboard (manuellt och digitalt via Powerpoint) och collage. Du kommer att få teoretiska baskunskaper inom bland annat färg och ljus, och hur du kan använda dessa för att förverkliga dina designidéer.
Var och en arbetar med sitt eget projekt för att skapa ett inredningskoncept och lär sig att presentera det på ett professionellt och effektivt sätt.

Upplägg
Kursen är uppdelad i olika aspekter som berör inredning, designprocesserna och dess utveckling. Detta ger dig möjligheten att steg för steg lära dig grundläggande kunskaper i inredning, utveckla din kreativa förmåga och förverkliga dina idéer. Vid ett kurstillfälle inreder vi på plats i en second handbutik i Vällingby. 
Du får räkna med att avsätta viss tid varje vecka för hemarbete.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Annsofi Gråmunke har studerat till inredningsarkitekt på Konstfack, har en kandidatexamen i konsthantverk från HDK. Hon undervisar även på Medborgarskolans diplomutbildning Inredning rum och form.

Kursmaterial
Medtag penna och block för egna anteckningar. Information om övrigt material får du på kursen.

Utvecklingsmöjligheter
Kursen är en utmärkt grund för dig som vill lära dig om inredning och för dig som funderar på att fortsätta med studier eller arbete inom inredning och design.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inredning – kreativa och praktiska grunder.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Inredning – kreativa och praktiska grunder!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner