Visa kurser.se som: Mobil

Hund - Inkallning Nyhet!

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2019-09-03 18:00
1 395 SEK
Info om #Education#

Info om Hund - Inkallning Nyhet!

Har du problem med att din hund inte alltid kommer när du ropar. Vill du på ett positivt och snällt sätt lära din hund att välja dig istället för exempelvis intressanta lukter och andra hundar. Då är det här kursen för dig.

Upplägg
Kursen börjar med ett föredrag utan hundar där vi pratar om hur hundar lär sig och hur man kan träna för att få hunden att komma på inkallning.

Den praktiska delen av kursen är i små grupper på max 4 hundar per grupp. Varje grupp tränar i en timme. Gruppindelningen sker vid första kurstillfället.

Grupp 1 18:00-19:00
Grupp 2 19:00-20:00

Plats för den praktiska delen av kursen: utanför hundrastgårdarna i Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Datum för den praktiska delen: 17/9 & 15/10.

Priset gäller för en hund och en deltagare. Vill man aktivt vara med som deltagare nr 2 kostar det 500 kr för tillkommande person. Meddela vid anmälan. 

Kursledare
Elin har hållit hundkurser under flera år. Hon är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben, har studerat på Sveriges Lantbruksuniversitet där hon bland annat har läst Hund: avel, utfodring och hälsa samt studerat Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet.

Utvecklingsmöjligheter
Medborgarskolan erbjuder både föredrag, teoretiska kurser och praktiska kurser om hundar och hundträning. Du hittar kurserna här.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hund - Inkallning Nyhet!.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hund - Inkallning Nyhet!!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner