Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Happy Dating - praktiska dejtingtips för inre lugn och framgångsrikt dejtande

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2020-11-30 18:30
320 SEK

Info om Happy Dating - praktiska dejtingtips för inre lugn och framgångsrikt dejtande

Den välrenommerade dejtingcoachen Linnea Molander kombinerar praktiska råd med kunskap om dejtingpsykologi - för dig som vill dejta med självförtroende utan att drabbas av dejtingpanik.

Att dejta är svårt för många, ändå förväntas alla kunna flirta, dejta och bli ihop utan att någon egentligen talar om för oss hur man gör. I själva verket är dejtande en praktisk färdighet som du kan lära dig. Här får du på ett konkret och tydligt sätt en förståelse för varför dejtande är svårare för vissa än för andra, och framför allt, vad du gör åt det. Med kunskap om dejtandets psykologi kommer många av dina frågetecken att rätas ut samtidigt som du får praktiska tips och konkreta verktyg. Redo att hantera dejtandets utmaningar både i förhållande till den andra personen och till dina egna tankar och känslor när du dejtar digitalt och IRL. Du hittar mer info om Linnea på www.happydating.se 

Lokal
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer och väljer lokal i enlighet med dessa. Det gör att föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen. Information om lokal skickas via e-post ca en vecka innan start.

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca två timmar inklusive paus.

Vänligen observera att anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas/krediteras därför ej vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Happy Dating - praktiska dejtingtips för inre lugn och framgångsrikt dejtande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Happy Dating - praktiska dejtingtips för inre lugn och framgångsrikt dejtande!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner