Visa kurser.se som: Mobil

Hållbarhetskurs - online Nyhet! Intresseanmälan

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
0 SEK

Info om Hållbarhetskurs - online Nyhet! Intresseanmälan

I och med rådande omständigheter runt viruset Covid 19 så har vi beslutat att förlänga vår paus i kursverksamheten. Vi hoppas kunna starta upp igen från vecka 19. Det innebär att startdatumet på den här kursen ändras. Du som redan anmält dig eller vill anmäla dig till kursen kommer att få särskilt meddelande.

Det är inte längre hållbart att fortsätta leva som vi gör och tära på jordens resurser. Är det så enkelt som att sluta flyga, bli vegetarian och sluta konsumera?

På ett underhållande och aktivt sätt genom textinformation, bilder och quizer mm får du upp ögonen för vad du som privatperson aktivt faktiskt kan göra för din miljö. Vi behöver lära oss i mindre skala för att kunna ta vårt ansvar och öka vårt mindset, öka vår kunskap och därigenom lära oss ta rätt beslut i en större omfattning.

Online kursen kan vara en ingång till ett större engagemang för klimatet. Allmänhetens ökade intresse för hållbarhet, det påtagliga klimatförändringarna och införandet av den nya hållbarhetslagen sätter dessutom hård press på svenska företag. De måste snabbt anpassa sig till de nya marknadsförutsättningarna för att behålla sin konkurrenskraft. Det är idag självklart att jobba och engagera sig i hållbarhet.  

Hållbarhet handlar ocså om möjligheter, innovationer och framtidstro. Medborgarskolan planerar även en mer omfattande utbildning ur ett företagsperspektiv. Lika självklart som det numer är att tänka på hållbart, lika självklart börjar det bli inom företagsstrukturer och ledningsgrupper. Det behövs personer som är särskilt duktiga på hur just det företaget ska kunna jobba så hållbart som möjligt.

En mer detaljerad information om online kursen och den större utbildningen presenteras snart.

Intresseanmälan

Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande.
Om kursen du söker ännu inte finns upplagd på vår hemsida kan du göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig när schemaläggningen av kursen är klar.

 

 

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                             

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hållbarhetskurs - online Nyhet! Intresseanmälan.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hållbarhetskurs - online Nyhet! Intresseanmälan!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner