Franska för nybörjare

Längd
20 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Franska för nybörjare

Kurs för nybörjare - vill du komma igång med franskan? Bienvenue!!

Innehåll

Franska vid lunchtid – en kurs för dig som längtar efter att börja med franska, men som hellre vill läsa dagtid, på distans. Vi börjar med grunderna för att du sedan ska kunna klara enkla vardagssituationer, presentera dig, beställa på café och restaurang och prata om bland annat väder och vind. Vi jobbar med uttal och enkla vardagssituationer på ett lättsamt och trevligt sätt.

Upplägg

Vi träffas på distans en gång i veckan, samma veckodag och tid.
10 tillfällen.  2 studietimmar á 45 minuter per tillfälle
Start v. 38, tisdag den 17 september.

Förkunskaper

Kursen är för dig som är nybörjare på franska. 

Kursledare

Christina Dagberger har sedan flera år tillbaka erfarenhet av att leda kurser i franska. Hennes utbildning är en fil.mag. med franska som huvudämne. Som ung bodde hon i Paris för att under ett år läsa franska på Sorbonne och jobba som au-pair i en fransk familj. Har även studerat på Alliance Française i Nice. Detta sammantaget ger en hög kunskapsnivå såväl praktiskt som teoretiskt. Christina har franskan som sitt största intresse och vidareutbildar sig ständigt inom det franska språket, samhällsliv och historia.

Kursmaterial

C'est Génial 1, Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.    Vi rekommenderar att du köper kurslitteraturen först när faktura/kallelse erhållits från oss.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com 10 % på Akademibokhandeln i butik.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial

Bra att veta

Eftersom kursen ges på distans kommer du att behöva en dator eller surfplatta och bra internetuppkoppling. Inloggningsuppgifter får du via mejl innan kursstart.   Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Franska för nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.