Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning Det svenska språket med Björn Ranelid

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2022-10-23 14:00
340 SEK

Info om Föreläsning Det svenska språket med Björn Ranelid

Björn Ranelid är idag en av våra mest lästa och kritikerrosade författare med flera romaner bakom sig.

Björn är dessutom skribent, krönikör, föreläsare, debattör och filosof med tusentals framträdanden under årens lopp i olika medier. Björn är även Augustprisvinnare och ledamot av Utbildningsakademien.

Hans ämnen är språket, ordkonsten, etik, filosofi, politik och religion.

Björn Ranelid arbetade under tolv år som lärare och undervisade i filosofi, det svenska språket och religionskunskap. Han har dessutom ett förflutet som fotbollsspelare.

Han har skrivit artiklar i de flesta dagstidningar och de senaste åren har mer än femtio essayer i olika ämnen i hans namn blivit artiklar i böcker och tidskrifter. Flera av hans böcker har varit huvudböcker i Månadens Bok och Nordens största bokklubb, Bonnier.

1998 gjorde Svensk Bokhandel en stor enkätundersökning bland bibliotekarier, förlagsfolk, kulturskribenter och journalister och i den röstades Björn Ranelid fram som den författare vilken förnyat det svenska språket i litteraturen mest av alla levande författare.

Lokal
Alla våra föreläsningar hålls i Stockholms innerstad och exakt lokal/adress kommer informeras på kallelsen som skickas ut ca 1 vecka innan föreläsningen. 

AnmälanAnmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan. Bra att vetaOm du är funktionshindrad eller rullstolsburen är vi tacksamma för information i förväg för att underlätta din framkomlighet.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning Det svenska språket med Björn Ranelid.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning Det svenska språket med Björn Ranelid!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner