Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning: Älskade krukväxter - beskärning, förökning och omplantering, distans i realtid

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
3 timmar
2021-02-18 18:00
395 SEK

Info om Föreläsning: Älskade krukväxter - beskärning, förökning och omplantering, distans i realtid

Om skötsel av våra inomhus krukväxter. Med särskilt fokus på beskärning, förökning och omplantering. En digitalkurs du kan ansluta till hemma. Lyssna framför din datorskärm. Info och support från oss.

Skulle dina krukväxter kunna må lite bättre hemma hos dig? Hur tar du hand om dina krukväxter och omsätter dem till nya små plantor. Välkommen till en föreläsning för dig som vill veta mer om hur man beskär, tar sticklingar, förökar och omplanterar sina krukväxter hemma.

Innehåll
Jezzica visar och berättar hur du sköter om dina krukväxter på bästa sätt. Med frågestund på slutet!

Upplägg
En digital teoretisk föreläsning, du får massor av nya kunskaper.
 
Kursledare
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Hon innehar yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Jezzica har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram @floristdiary

Förkunskaper
Föreläsningen är öppen för alla. Info och support från oss.

Utvecklingsmöjligheter
Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan Floristutbildning steg 1, Light steg 1 och fortsättningskurser. Du kan också välja fler korta inspirationskurser runt blommor och trädgård.

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: Älskade krukväxter - beskärning, förökning och omplantering, distans i realtid.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: Älskade krukväxter - beskärning, förökning och omplantering, distans i realtid!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner