Inga recensioner än

Floristkurs för nybörjare (kväll)

Längd
12 timmar
Pris
3 595 SEK
Nästa kurstillfälle
31 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
3 595 SEK
Nästa kurstillfälle
31 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Floristkurs för nybörjare (kväll)

Lär dig grunderna i blomsterbinderi

Floristkurs för dig som vill prova att skapa fylliga, vackra eller enkla buketter och arrangemang. Vi skapar även enklare bordsarrangemang och du får veta hur snittblommor ska skötas för bästa hållbarhet. 

Innehåll

Vi arbetar med buketter samt låga och höga dekorationer. Vi pratar även om varuvård och annat som kan vara bra att veta.

Upplägg

Vi arbetar mestadels praktiskt med färska blommor och material/tillbehör som florister använder. Alla blommor och material ingår i priset! Du går alltid hem med det du skapat. Var beredd på att arbeta stående (men lägre bord finns vid behov) - tänk på bekväma skor och oömma kläder.

Vi ses under tre torsdagar kl. 17:30-20:30. Aktuella datum: 31/8, 7/9 och 14/9

Ledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har lång erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i många olika sammanhang. Idag håller Charlotte i Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs - kursen riktar sig till nybörjare.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har ett brett utbud floristkurser på olika nivåer och format - håll utkik på vår hemsida om du får mersmak och vill lära mer!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Floristkurs för nybörjare (kväll) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.