Visa kurser.se som: Mobil

Florist - fortsättning, Intygskurs!

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
54 timmar
2019-08-31 09:15
11 995 SEK

Info om Florist - fortsättning, Intygskurs!

Florist - fortsättning. Intygskurs!

I denna kurs blir det fokus på avancerade buketter, parallella dekorationer, kransbinderi, bröllopsbinderi och begravningsbinderi i olika färger och former. Blommor efter säsong och tema. Du utvecklar dina kunskaper i både modernt och traditionellt binderi. Du lär dig mer om varuvård och exponering. Intygskurs.

Innehåll

Kursen är hantverksmässig vidareutbildning med fokus på teknik och kreativt skapande. Under sex tillfällen gör vi varje gång ett eller flera binderier. Du lär dig mer om färgkombinationer och formlära. Dessutom ingår fördjupad material- och säljteknik. I kursplanen ingår t.ex kistdekorering och droppformad brudbukett.

Upplägg

Kursen är inriktad på mestadels praktiskt arbete med rikligt med färska blommor och snittgrönt och är upplagd på 3 helger, lördagar och söndagar, med start 31/8-1/9, 28-29/9 och 26-27/10 kl 9.15-16.30 med paus för lunch.

Kurslokal

Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, T-bana Odenplan.

Kursledare
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Hon innehar yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Jezzica har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram @floristdiary

Kursmaterial

I avgiften ingår allt material och alla blommor som används. Alla blommor du binder tar du förstås med hem. Priset för kursen är 11 995 kr, varav anmälningsavgift utgör 500 kr som skall betalas omgående vid anmälan. Först då är din anmälan bekräftad.

Behöver du ta lån för att finansiera avgiften? Välkommen in på Human Finans hemsida för mer information om förmånliga studielån.

Förkunskaper

Denna kurs förutsätter att du har gått Medborgarskolans florist grundutbildning eller florist grundkurs light eller har motsvarande förkunskaper.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Florist - fortsättning, Intygskurs!.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Florist - fortsättning, Intygskurs!!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner