Inga recensioner än

Florist för en dag: Sommarbukett

Längd
4 timmar
Pris
1 195 SEK
Längd
4 timmar
Pris
1 195 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Florist för en dag: Sommarbukett

Fira sommarens intåg med blomster!

Under en halvdag binder vi vackra buketter i somriga färger och former. Ta gärna med något du plockat själv och vill väva in!

Upplägg

Vi arbetar praktiskt och väver in teori medan vi arbetar. Vi skapar buketter med traditionell spiralteknik, lär oss om grundläggande varuvård och komposition.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har stor erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i olika sammanhang. Idag håller Charlotte i en av Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser.

Kursmaterial

Blommor och material ingår i priset. Buketten du skapar tar du självklart med hem! Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som florist? Medborgarskolan erbjuder olika floristutbildningar samt kortare kurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Florist för en dag: Sommarbukett och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.