Inga recensioner än

Florist för en dag: Sensommar

Längd
4 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
26 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
26 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Florist för en dag: Sensommar

Skapa en sensommarbukett som du tar med dig hem

Nätterna är något svalare och kortare men växtligheten frodas än. Vi hyllar sensommarens mogna blomster genom att binda bukett i säsong, under ledning av en erfaren florist.

Upplägg

Vi arbetar praktiskt och väver in teori medan vi arbetar. Vi skapar buketter med traditionell spiralteknik, lär oss om grundläggande varuvård och komposition. Kursen hålls kl.10:00-13:00 i vår floristsal.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har stor erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i olika sammanhang. Idag håller Charlotte i en av Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser.

Kursmaterial

Blommor och material ingår i priset. Buketten du skapar tar du självklart med hem! Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som florist? Medborgarskolan erbjuder olika floristutbildningar samt kortare kurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Florist för en dag: Sensommar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.