Florist för en dag: Eget sällskap

Längd
4 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
12 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
12 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Florist för en dag: Eget sällskap

Vill du ha en annorlunda och minnesvärd stund - kanske till möhippan, svensexan, återträffen eller företaget? Kom och bind blommor med ditt eget sällskap, under ledning av en erfaren florist!

Vi kan skapa en halvdag för just ditt sällskap där ni testar att binda blommor som ett proffs. Ni får även lära er hur man sköter blommorna för bästa hållbarhet. Anmäl dig så hör vi av oss!

Datumet ovan är bara ett förslag - vi kommer gemensamt överens om en dag och tid som passar er. Det räcker med 1 anmälan till att börja med (sedan behöver varje deltagare anmäla sig separat).

Priset gäller per person. Blommor, material samt ledning av en erfaren florist ingår. Ni kan vara minst 6 och högst 10 personer. Vid färre antal deltagare blir priset per person något högre. Kursen hålls i våra lokaler på Hagagatan 23A. 

Notera att detta utan undantag är en helt alkoholfri tillställning.

Buketterna ni skapar tar ni givetvis med er hem. Ta gärna med papperskassar att bära i. Ha gärna bekväma skor och oömma kläder.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Florist för en dag: Eget sällskap och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.