Visa kurser.se som: Mobil

Florist för en dag, bind buketter inför alla hjärtans dag.

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2020-02-13 18:00
1 295 SEK

Info om Florist för en dag, bind buketter inför alla hjärtans dag.

Blomsterbinderier i varma kärleksfärger inför alla hjärtans dag. Varuvård, skötsel och snitteknik för blommorna.

Bli florist för en kväll och skapa vackra buketter att ta hem. Gör vackra hållbara bindningar, av säsongens blommor och färger passar till alla hjärtans dag. Hög och låg bukett, rundbunden och i spiral.

Innehåll
Varuvård, skötsel av blommor, snitteknik och grunden i att binda med spiralteknik. Du får lära dig metodik och får en inblick i de olika materialen. Snittblommor i olika former och färger efter säsong som sätts samman i snillrik form med grönt och dekorationer av olika slag.

Upplägg
Praktiskt arbete där du arbetar med färska blommor, material och trevliga tillbehör som florister använder. Du går hem med det du skapat. Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor.

Kursledare

Sonja Westerberg är blomsterkreatör och utbildad i konst. Sonja arbetar i blomsterbutik, driver eget och håller kurser hos Medborgarskolan.

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
I avgiften ingår allt material och blommor som används. Inför Alla hjärtans dag är priserna mycket högre i handeln. Därför ett något högre pris.

Utvecklingsmöjligheter Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan Floristutbildning steg 1, Light steg 1 och fortsättningskurser. Du kan också välja bland många kortare inspirationskurser.

Bra att veta Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Florist för en dag, bind buketter inför alla hjärtans dag..

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Florist för en dag, bind buketter inför alla hjärtans dag.!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner