Visa kurser.se som: Mobil

Florist - Advents och julbinderier

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
15 timmar
2019-12-05 18:00
3 495 SEK

Info om Florist - Advents och julbinderier

I denna kurs gör vi både traditionella och moderna nyskapande jularrangemang med julens alla fantastiska blommor. Buketter, dekorationer, kransar. Mustigt rött och vackert vitt.

Innehåll
Varuvård och varukunskap vid varje tillfälle. Under tre tillfällen kommer vi att arbeta med både låga och höga arrangemang/dekorationer och buketter. Vi börjar med adventsbinderier och går mot mer juliga binderier allt eftersom vi närmar oss julen. I priset ingår att ta hem det du gör, dvs blommor och material till ett värde av ca 1000 kr/tillfälle. Tänk dig att ha vackra blommor hemma under alla adventshelger och hela julen i form av arrangemang du har skapat själv!

Upplägg
Lite teori varje gång, men mestadels praktiskt arbete vid varje kurstillfälle där du arbetar med färska blommor och trevliga tillbehör som florister använder.
Du går alltid hem med det du skapat. Tre gånger; torsdagar varje vecka, 5/12, 12/12, 19/12.  

Kursledare 
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Hon innehar yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Jezzica har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram @floristdiary                                                                                                                                                                                     

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
I avgiften ingår allt material och blommor som används.

Utvecklingsmöjligheter Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan Floristutbildning steg 1, No floral foam kurser och olika fortsättningskurser. Du kan också välja bland många kortare inspirationskurser.

Bra att veta Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Florist - Advents och julbinderier.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Florist - Advents och julbinderier!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner