Inga recensioner än

Engelska våga börja prata B1

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Engelska våga börja prata B1

Kom igång och prata engelska. Du får repetera de grundläggande kunskaperna i grammatiken, hälsningsfraser och användbara uttryck. Kursen ger dig många möjligheter till att tala och höra engelska.

Innehåll Du får repetera de grundläggande kunskaperna i grammatiken, hälsningsfraser och användbara uttryck. Kursen ger dig många möjligheter till att tala och höra engelska.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper

Kursledare Jonathan Stoch har mer är 17 års erfarenhet av undervisning, främst till vuxna. Under sin långa karriär har han hunnit undervisa engelska i Nicaragua, Sydafrika och Sverige. I Sverige har han undervisat mest vuxna på allt från nybörjarnivå till avancerad nivå och även i affärsengelska. Med sitt öga för detaljer, och sin personlighet skapar han en avslappnad stämning i klassrummet, som bjuder in till ett positivt lärande. Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kurslitteratur
Du behöver ingen kurslitteratur till den här kursen.

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska våga börja prata B1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.