Inga recensioner än

Engelska termin 2 A1

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
26 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
26 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Engelska termin 2 A1

Vi håller ett normalt tempo och inriktar oss på kommunikation. Med lite övning kan du snabbt hantera de flesta vardagliga situationer. Welcome!

Innehåll
Målet är att du skall bli bättre på att tala, läsa, skriva och förstå talad engelska.
Under kursen lär du dig att använda språket, så att du kan samtala på ett enkelt sätt. Du får ställa och besvara frågor inom vanliga ämnesområden.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper

  • Du kan förstå mycket enkla meningar.
  • Du kan ställa och besvara enkla frågor och använda enkla fraser för att beskriva t.ex. var du bor och vilka människor du känner.
  • Du har läst en termin engelska ca 20 timmar.

Kursledare

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.


Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com. Rabattkoden får du i din kallelse.

Bra att veta Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska termin 2 A1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.