Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Engelska lätt konversation och affärsengelska A2

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
16 timmar
2020-10-12 18:15
2 550 SEK

Info om Engelska lätt konversation och affärsengelska A2

Att ta emot utländska besökare, telefonsamtal eller konversera per e-post kräver kunskaper i engelska även att förstå de olika kulturella skillnaderna som kan uppstå. En besökare som får ett trevligt mottagande i receptionen eller i telefon får ett starkare förtroende för företaget.

Kursen är planerad som klassrumskurs. I det fall förutsättningarna för att hålla klassrumskurser förändras pga Covid-19 kan kursen komma att flyttas över till distanskurs i realtid. 

Det innebär att kursen genomförs på samma dag och tid som angivits, men att du deltar via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. 

Innehåll och mål
Kursen kommer att ge dig bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Vikten läggs vid förmågan att kommunicera t ex enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel. Genom intressanta diskussionsövningar kommer ditt självförtroende att stärkas när det gäller att använda engelskan i muntliga sammanhang. Du kommer att utveckla din förmåga att kommunicera i olika situationer t ex telefonkontakt, möten och diskussioner, skriva e-post och bemötande av internationella besökare. Du kommer även att utveckla din förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i olika situationer.

FörkunskaperDu kan delta i samtal och rutinuppgifter som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om välkända ämnen och sysselsättningar. Du kan använda en rad fraser och meningar för att med enkla medel beskriva t ex din familj och andra människor, din utbildning och dina nuvarande och tidigare arbetsuppgifter.

KursledarePatricia O´Sullivan är utbildad lärare i engelska som andra språk. Hon är mycket omtyckt av deltagarna för att hon är en trevlig och glad person. Det är något speciellt med våra kursledare...! Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.

Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kurslitteratur
Kursbok är inte bestämd ännu. Testa dina kunskaper i engelskaOm du är osäker på vilken nivå du ska välja, kan du testa dina kunskaper på Medborgarskolan, Hagagatan 23, T- Odenplan.
Du kan välja på följande datum ti 8/9 eller to 10/9 kl 15.00-19.30.Du kan göra din anmälan på vår hemsida, glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61.Du kan även göra språktestet på vår hemsida: Språktest i engelska Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar innan kursstart kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska lätt konversation och affärsengelska A2.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska lätt konversation och affärsengelska A2!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner