Inga recensioner än

Engelska lätt konversation B1

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
18 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
18 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Engelska lätt konversation B1

Att ta emot utländska besökare, telefonsamtal eller konversera per e-post kräver kunskaper i engelska även att förstå de olika kulturella skillnaderna som kan uppstå. En besökare som får ett trevligt mottagande i receptionen eller i telefon får ett starkare förtroende för företaget.

Innehåll och mål
Kursen kommer att ge dig bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Vikten läggs vid förmågan att kommunicera t ex enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel. Genom intressanta diskussionsövningar kommer ditt självförtroende att stärkas när det gäller att använda engelskan i muntliga sammanhang. Du kommer att utveckla din förmåga att kommunicera i olika situationer t ex telefonkontakt, möten och diskussioner, skriva e-post och bemötande av internationella besökare. Du kommer även att utveckla din förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i olika situationer.

Förkunskaper
  • Du kan delta i samtal och rutinuppgifter som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om välkända ämnen och sysselsättningar.
  • Du kan använda en rad fraser och meningar för att med enkla medel beskriva t.ex din familj och andra människor, din utbildning och dina nuvarande och tidigare arbetsuppgifter.
Kursledare Jonathan Stoch har mer är 17 års erfarenhet av undervisning, främst till vuxna. Under sin långa karriär har han hunnit undervisa engelska i Nicaragua, Sydafrika och Sverige. I Sverige har han undervisat mest vuxna på allt från nybörjarnivå till avancerad nivå och även i affärsengelska. Med sitt öga för detaljer, och sin personlighet skapar han en avslappnad stämning i klassrummet, som bjuder in till ett positivt lärande. Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.
Det är något speciellt med våra kursledare...!   Kurslitteratur
Kursbok får du veta i din kallelse.   Testa dina kunskaper i engelska Om du är osäker på vilken nivå du ska välja, kan du testa dina kunskaper på Medborgarskolan, Hagagatan 23, T- Odenplan. Du kan göra din anmälan på vår hemsida, glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61. Du kan även göra språktestet på vår hemsida: Språktest i engelska   Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln i butik..
Rabattkoden får du i din kallelse.

Bra att veta Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar innan kursstart kursstart. 
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.         ,
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska lätt konversation B1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.