Visa kurser.se som: Mobil

Engelska för nybörjare i lugn takt för 65+

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2020-02-12 11:00
2 185 SEK

Info om Engelska för nybörjare i lugn takt för 65+

På våra nybörjarkurser i engelska håller vi ett lugnt tempo med mycket repetitioner. Engelskan är nyckeln som öppnar en hel värld av möjligheter och resor. Welcome!

Innehåll och mål
Du får arbeta med dialoger och rollspel. Du övar uttal, lär dig presentera dig och din familj, hälsa och tala om varifrån du kommer och var du bor. Vi övar även på grammatiken. Du kommer på ett lätt och trevligt sätt att kunna klara dig i enkla vardagssituationer. Målet är att du efter denna kurs ska ha ett bra uttal och kan ställa och besvara enkla vardagliga frågor. Kursen går i lugn takt med mycket repetitioner.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

KursledareElena Martelli Ållebrand är behörig lärare i engelska/italienska som främmande språk , arbetar även som översättare. Det är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kurslitteratur
Kursboken är inte bestämd ännu.
Du kan köpa boken på Ferdosi/Studium Bookshop, Karlavägen 4, Stockholm. 25 % rabatt mot uppvisad kallelse.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar innan kursstart kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska för nybörjare i lugn takt för 65+.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska för nybörjare i lugn takt för 65+!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner