Visa kurser.se som: Mobil

Elgitarr - slide guitar i blues/blues rock

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2019-09-10 19:30
2 480 SEK

Info om Elgitarr - slide guitar i blues/blues rock

Slide Guitar i flytande, open tuning, där vi varvar genomgångar med ensemblespel.

Innehåll
Vi inspireras av Muddy Waters, Elmore James, Duane Allman, Johnny Winter och andra klassiska blues- och blues rockmusiker.

Förkunskaper

Du behöver kunna grundläggande bluesackord, shuffles och turnarounds och ha spelat i några år.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du tar med din egen elgitarr, men inte förstärkare. Material sammanställt av läraren med utgångspunkt i gruppens behov. Du kan bli rekommenderad att köpa en kursbok beroende på gruppens sammansättning och intressen.

Utvecklingsmöjligheter
Din utveckling är individuell och i den här kursen väljer många att fortsätta flera terminer för att ta sitt spel vidare - men även för att det är så kul! Medborgarskolan erbjuder flera gitarrkurser på olika nivåer. Du kan välja olika inriktning, bland annat Blues, Classic Rock och Gypsy Jazz som Django Reinhardt.

Bra att veta
Du som går en instrumentkurs i grupp har möjlighet att boka på en extra privatlektion om 30 minuter i anslutning till kursen. Bra om du missat en gång, om du tyckt något var knepigt och vill ha lite extratid, eller om du har något eget projekt du vill ha feedback på. Lektionen bokar du genom din kursledare, pris 395 kr/gång.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Elgitarr - slide guitar i blues/blues rock.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elgitarr - slide guitar i blues/blues rock!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner