Visa kurser.se som: Mobil

Elgitarr, fortsättning

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2020-03-04 19:30
2 530 SEK

Info om Elgitarr, fortsättning

Lär dig spela elgitarr! En kurs för dig som spelat lite tidigare, en till två terminer.

Innehåll och mål
Vi fortsätter med ackord och melodispel, skalor och improvisation inom främst rock, pop och blues. Olika plektrumtekniker, vibrato och töjningar.

Förkunskaper

Vi anpassar nivån efter gruppens behov, så har du inte gått grundkursen hos oss vill vi att du redan vid anmälan berättar om du spelat eller spelar något annat instrument, om du kan noter, tabulatur och barréackord.

Kursledare
Albin Fellebro är yrkesverksam som musiker och kursledare. Han har bland annat skrivit musik för Norrröpings symfoniorkester där han också suttit i orkesterdiket. Sin egen utbildning har han bland annat ifrån Mellansels folkhögskola med jazz/funk/fusioninrikting. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du tar med din egen elgitarr, men inte förstärkare. Material sammanställs av läraren med utgångspunkt i gruppens behov. Du kan bli rekommenderad att köpa en kursbok beroende på gruppens sammansättning och intressen.

Utvecklingsmöjligheter
Din utveckling är individuell, och är avhängig av hur mycket tid du kan lägga på att öva mellan gångerna, och om du spelat andra instrument tidigare. När din kurs går mot sitt slut kommer du att erbjudas en fortsättningskurs motsvarande den nivå din grupp befinner sig på. Medborgarskolan erbjuder också andra gitarrkurser på flera olika nivåer. Du kan välja olika inriktning, bland annat Jazz och Blues.

Bra att veta
Du som går en instrumentkurs i grupp har möjlighet att boka på en extra privatlektion om 30 minuter i anslutning till kursen. Bra om du missat en gång, om du tyckt något var knepigt och vill ha lite extratid, eller om du har något eget projekt du vill ha feedback på. Lektionen bokar du genom din kursledare, pris 395 kr/gång.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Elgitarr, fortsättning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elgitarr, fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner