Data - enskild undervisning

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
3 timmar
2 995 SEK Momsfri

Info om Data - enskild undervisning

Individuell undervisning i data för dig som behöver få lite hjälp med din dator. Undervisningen är helt styrd av dina önskemål och behov. Allt från grundläggande dataanvändning till specifika önskemål.

Innehåll

Helt enligt dina behov och önskemål och i din egen takt.

Anmälan

Vid anmälan, skriv dagar och tider som passar dig samt vad du önskar hjälp med. Vi återkommer till dig och schemalägger dina lektioner efter dina och våra möjligheter.

Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare...! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

Priset avser 3 x 60 minuter. Beroende på vad du önskar hjälp med så brukar vi rekommendera 2 x 90 minuter.

Ta med din egen laptop (Windows laptop) eller använd en dator på plats. Observera att undervisningen avser PC, ej Mac-dator eller Chromebook med Googles Officepaket.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Intresserad av Data - enskild undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Data - enskild undervisning!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner