Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Stockholm
14 timmar
2020-03-14 10:00
2 100 SEK

Info om Collagetekniker

En intensiv helgkurs där du lär dig olika collagetekniker i syfte att skapa ett fullständigt verk som fångar uppmärksamhet, överraskar och som du kan rama in och hänga i din egen favorithörna i ditt hem:

Innehåll och mål
Under en intensiv helgkurs lär du dig olika collagetekniker i syfte att skapa ett fullständigt verk som fångar uppmärksamhet, överraskar och som du kan rama in och hänga i din egen favorithörna i ditt hem (cirka 50x70 cm)

Upplägg
Den första dagen introduceras olika collagetekniker och vi tittar på flera exempel av samtida collage från olika delar av världen för att bli inspirerade. Därefter förbereder du pappersbitar från gamla magasin, foton och mönstrade papper som skall användas till collagen. Du väljer också ett ev. tema att jobba med. Alla kursdeltagarna får individuell handledning. Den andra dagen diskuterar vi färg, form, proportion och komposition innan vi påbörjar limningen och avslutar projektet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Hale Güngör Oppenheimer är utbildad i fri konst på Parsons School of Design i Paris, måleri på Pratt Institute New York samt textil på Konstfack. Hon har sin ateljé i Stockholm och ställer ut internationellt.

Kursmaterial
Skolan tillhandahåller papper. Ta med dig sax, universallim och papperskniv samt några foton, gamla magasin och ev. mönstrade papper som skulle kunna användas under kursen.

Utvecklingsmöjligheter
Kursen kan leda till en djupare förståelse för collage och mer avancerade collagetekniker. Vi rekommenderar även Hales kurs "Gör din egen pop-up bok!"


Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com .
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Collagetekniker.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Collagetekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner