Visa kurser.se som: Mobil

Chokladpraliner fördjupning

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
8 timmar
2019-12-07 10:00
1 695 SEK

Info om Chokladpraliner fördjupning

Fördjupa dina chokladkunskaper. Blanka, vackra praliner, fyllda med smakupplevelser!

Chokladpraliner, fortsättningskurs. Testa överföringsark och med flera smaker i ganaschen.  

Innehåll                                                                                                                                                                                                       Här fördjupar vi oss i dekorera praliner på olika sätt samt jobba vidare med spännande fyllningar och smakupplevelser i olika choklad alternativ

Upplägg                                                                                                                                                                                            Temperar, koka ganach, gjut pralinskal! Vi prata om choklad och du lär dig mer om att temperera och går hem med härliga praliner att överraska med.

Förkunskaper                                                                                                                                                                                            Det Det är bra om du har testat förr och några förkunskaper.

Kursledare                                                                                                                                                                                             Anders Vesterlund är en konditor och pralinör som älskar sötsaker i alla dess former. Han är verksam på flera olika plan inom konditorivärlden. Det kan vara allt ifrån en receptfolder i butik till att skapa ett koncept för ett befinligt konditori etc.Till vardags har han ett ordinarie jobb på ett kontor så får han utlopp för sina idéer och recept på frilansbasis. Hans passion är allt som gör kroppen glad i form av ett bakverk eller en pralin. Söker ständigt efter nya smakkombinationer och nya recept på befintliga klassiker.

Kursmaterial                                                                                                                                                                                          Recept och instruktioner som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.                          

Utvecklingsmöjligheter                                                                                                                                                                              Det finns flera chokladkurser på Medborgarskolan. Se vårt kursprogram på hemsidan och hitta det som passar dig.

Bra att veta                                                                                                                                                                                            Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 %rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

 

 .

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Chokladpraliner fördjupning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Chokladpraliner fördjupning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner