Visa kurser.se som: Mobil

Brasiliansk portugisiska termin 2

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2 195 - 2 850 SEK
Kommande starter
Stockholm
2019-10-02 18:00  
2 850 SEK
2019-10-02 19:15  
2 195 SEK
Läs mer och boka

Info om Brasiliansk portugisiska termin 2

Över Rio vilar någonting magiskt och lockande. Strandpromenader, skyskrapor och kolonialbyggnader. Staden ligger inbäddad mellan Atlantens blå vatten och de höga bergen, utan tvekan en av världens vackraste städer. Bem-vindos!

Innehåll
Termin 2 bygger vidare på kunskapen som du fått i termin 1 eller motsvarande kunskaper. Målet är att du ska få ett större ordförråd och att du lär dig mer om vardagslivet. Du får öva att kommunicera och lära dig ord, fraser, men också grammatik.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper

  • Du kan förstå mycket enkla meningar. Ställa frågor och besvara enkla frågor. Du kan använda enkla fraser för att beskriva var du bor och människor du känner.
KursledarePatricia O´Sullivan kommer från Sao Paulo i Brazil och kom till Sverige 2009. Patricia är utbildad lärare i engelska som andra språk. Hon är mycket omtyckt av deltagarna för att hon är en trevlig och glad person.

Det är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av vuxenundervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Kursboken "Novo Avenida Brasil 1" ingår inte i kursavgiften. Det finns en övningsbok "Avenida Brasil 1 Exercicios", övningsboken är inte obligatorisk för undervisningen.

Du kan köpa boken på Ferdosi/Studium, Karlavägen 4, Stockholm. 25 % rabatt mot uppvisad kallelse.
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com. Rabattkoden står i din kallelse.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Brasiliansk portugisiska termin 2.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Brasiliansk portugisiska termin 2!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner